Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

ПОЗИВ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ НАРОДУ (НАСТАВЉАМО ПРОТЕСТ 25.12.2018.ГОДИНЕ ИСПРЕД ТУЖИЛАШТВА)

Данас је покренут процес да се окупи народ испред Тужилаштва у Београду, улица Катанићева бр.15, како би народ пружио подршку тужиоцу да процесуира све оне који су покрали изборну вољу грађана.

Иако је највљивано да ће се остати и у току ноћи, договорено је да се са подршком тужиоцу настави сутра у 14.00 часова.

Данас је од стране председника Достојних Србије Богдана Попаре и председника Синдиката Запослених Полиције Дејана Ђукића предата ургенција тужиоцу да поступи по достављеним кривичним пријама.

Синдикат Запослених Полиције се посебно захваљује окупљеним грађанима, који су се и поред веома лошег времена окупили испред тужилаштва као и председнику Синдиката Запослених Полиције који је и поред тешких здравствених проблема смогао снаге да испред синдиката буде са народом, који због заступања ставова синдиката, подршке народу не може по нечијој директиви добити упут за болничко лечење на клиничком центру у Београду, већ мора због тога сам одлазити у клинички центар и пронаћи начин да настави болничко лечење.

Руководство Синдиката Запослених Полиције позива све грађане, организације, удружења, синдикате, појединце да се прикључе протесту који је започет 24.12.2018.године, а који се наставља 25.12.2018.године са почетком у 14.00 часова и који ће се наставити сваки дан до потписивања предатих кривичних пријава од стране тужиоца.

ПОРУКА НАРОДУ СРБИЈЕ: Ово није политички протест, оведе нема политичара, ово је протест народа, који само тражи поштовање устава и закона Републике Србије и процесуирање свих који су нанели огромну штету народу Републике Србије.

Зато позивамо све грађане да се прикључе протесту, кад може једна бака и један дека од преко 70 година да бране устав и закон, може и мора већина народа, оставимо компјутере, мобилне телефоне, подршке коментарима и лајковима и заједно са члановима породице, пријатељима и познаницима дајте подршку народу који се окупио испред тужилаштва 24.12.2018.године јер само тако ћемо много пре и брже помоћи тужиоцу да покрене кривичне пријаве и процесуира све који су нанели штету народу републике Србије.

Дана:24.12.2018.године                                                  Sindikat zaposlenih policije

 

 

            

            

 

            

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама