Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

44,368,70 rsd košta javnom izvršitelju predujam za rad od 3 sata, živa pljačka sirotinje

Ova vlast je uvela nešto najgore što je moglo da za desi državljane Srbije, Uvela je javne izvršitelje sa astronomskim cenama kojima se sve plaća unapred, kao u najstarijem zanatu prostituciji. Ako malo bolje sagledamo ovaj sloj ljudi se ništa bolje ne ponaša od prostitutki, jer sve naplaćuju prvo unapred od izvršnog poverioca, onda od izvršnog dužnika na kraju. Ceo problem jeste što je ceo pravosudni sistem postao prostitucija, počev od sudova, advokata pa na kraju do izvršitelja svi traže da se plati unapred. Šta se dešava sa sirotinjom koja nema novca da ostvari svoje pravo preko ovih pomenutih organa, ništa ako nema novca nema ni pravde, kome šteta tome i sramota. Sa druge strane javni izvršitelji ulaze u dilove sa moćnim izvršnim dužnicima koji podmićuju javne izvršitelje kao što je u ovom slučaju sa ovim javnim izvršiteljem koji dve godine zataškava, razvlači, zakazuje pa odkazuje prodaje nepokretnosti, radi mimo zakona ali naplaćuje od izvršnog poverioca predujmove, to jest pored toga što ga opljačkao izvršni dužnik, opljkačkali ga sudovi, advokati, pljačka ga i javni izvršitelj kao što je ovaj javni izvršitelj Aleksandar Ristović iz Skadarske 6 Beograd, čovek se dogovrio sa izvršnim dužnikom iza koga stoji najviši vrh države da izvršni dužnik otuđi imovinu, a da javni izvršitelj zadržava predmet! Za ovo sve postoje dokazi, ali kao što vidite u zaključku javnog izvršitelja da nemate pravo prigovora ili žalbe na njegovu cenu, tako nemate kome da se žalite na rad javnog izvršitelja (sve priče o žalbi na rad javnih izvršitelja su samo marketing i prazna priča). Nego ćuti i izdrži ako možeš Srbine. Sa druge strane moćnici koji imaju novca podmićuju javne izvršitelje da oduzimaju imovinu sirotinji, beskućnicima da ih izbacuju iz stanova, samohranim roditeljima i bespomoćnim narodu koji nema novac da ostvari svoje pravo, jer da bi ostvario svoje pravo mora da ima novca da plati sve ovo navedeno unapred.

Nažalost ovo zlo biće tek aktuelno sada kada bude trebala da se oduzima imovina  stanovnicima Srbije, a da se deli migrantima.

Za sve ovo su javni izvritelji izuzetno plaćani, mafija stoji iza njih kao i aktuelna vlast, pogledajte samo 3 sata rada javni izvršitelj naplaćuje 44,368,70 dinara, kolike su vaše plate ili kolike su vaše zarade?

Na kraju pitanje građani Srbije šta je više danas dobro u Srbiji kada nemate državnu zaštitu da ostvarujete pravo, kao ni da se lečite ako nemate novca, šta je sa sirotinjom??

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама