Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Batinaš Nikolić na platnom spisku opštine Velika Plana, sada batina narod po Lučanima, da glsaju za SNS.

Opšte je poznato da Srpska naprenda stranka sprovodi izbore nasiljem, kupujući glasače, ako neko ne želi da se proda, onda na scenu stupaju dobro poznati angažovani BATINAŠI koji zastrašuju glasače, kako bi glasali za Srpsku naprednu stranku. Ovo više nije tajna, već praksa Srpske napredne stranke poslednjih godina na izbore. Za ove ljude nema zakona, podneti prijavu protiv ovih ljudi je suluda stvar, jer policija ne reaguje po takvim prijavama.

Tako se sada BATINAŠI nalaze u jednom hotelu pored Lučana koji su angažovani od Spske napredne stranke da zastrašuju glasače Lučana, kako bi na prestojećim lokalnim izborima u Lučanima glasali za Srpsku naprednu stranku. Malo smo ispitivali ko su ti ljudi?  Došli smo do sazanja za jednog Miloša Nikolića iz Velike Plane, koji je na platnom spisku opštine Velika Plana, a trenutno angažovan za zastrašivanje birača u Lučanima. Nesumljamo da su i ostali batinaši isto ovako na platnim spiskovima državnih i lokalnih organa, da ih plaćaju novcem poreskih obaveznika Srbije, a da služe i rade za interese Srpske napredne stranke, pa čak u svrhu da batinaju glasače.

Tekst pisala: Milica Palović

One thought on “Batinaš Nikolić na platnom spisku opštine Velika Plana, sada batina narod po Lučanima, da glsaju za SNS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама