Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Budi deo tima, piši vest sam! Upustvo u tekstu!

Poštovani prijatelji više ne morate da molite nikog da vam objavi vest, događaj ili bilo šta slično, od sada vesti i sve ostalo možete pisati sami!! Srpski narodni info je stvoren da bude narodni!! Iz tih razloga vam omogućavamo da pišete vaše vesti, događaje, stavljate vaše video snimke, rasklinkavate kriminal, korupciju i sve ostalo što se dešava u regionu i svetu!

Kako to možete da uradite, prosto!! NA STRANICI SRPSKI NARODNI INFO POSTOJI OPCIJA KOJA SE ZOVE PISI VEST, UĐETE U OPICIJU, NAPIŠETE VEST, OKAČITE SLIKU, link od videa POŠALJETE, NAKON NAPISANIH VESTI U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU UREDNICI ĆE PREGLEDATI VAŠU VEST I OBJAVITI.

Sve što je potrebno jeste ime pod kojim će te registrovati i email adresa.

 

Tekstovi koji budete pisali su bez cenzure ili povlašćenih.

Upozorenje koji tekstovi neće biti objavljeni ili video.

Tekstovi koji sadrže, uvrede, psovke, grubo vređanje na verskoj osnovi, seksualnoj orjentaciji (primer možete da napišete gej ali ne peder) ipak treba da razumete da iza svakog objavljenog teksta odgovara glavni i odgovorni urednik, a ne vi. Razlog predaje vesti na pregled i odobrenje jeste,  zbog zloupotreba elektronskog medija Srpski narodni info!

 

Šta dobijate obljavljivanjem vesti na Srpskom narodnom infu?

Dobijate to, da će ceo svet videti vašu objavu, Srpski narodni info je povezan sa više desetina servera i drušvenih mreža koje se objavljuju odmah sa objavljivanjem vesti. Vi nakon objave vaše vesti možete dodatno sa šerujete na vaše društvene mreže koje sto je ispod teksta!!

POSTANI DEO TIMA PIŠI VEST! NEKA NAROD ZNA ISTINU I SAMO ISTINU!!

Vaš Srpski narodni info!!

 

One thought on “Budi deo tima, piši vest sam! Upustvo u tekstu!

  1. U zgradi opštine Kragujevac, kad o’zgo izađete iz lifta i zakoračite (pogotovu ako ste stariji, pa ne vidite dobro), čeka vas betoska serpentina, ili neki, arhitektonski propust, neka dubina, pad, pa kad zagazite u tu, nelogičnu razliku u nivou, obavezno doživite potres mozga! Mislim da se, to, dešava i mlađim osobama! Da i ne govorimo o osobama sa invaliditetom. Pa eto, svaki semafor u gradu je to rešio, a opština, još nije!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама