Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Crno se nebo nad Srbijom nadvilo, ne zna se ko je veći izdajnik, vlast, opozicija ili ovi samoproglašeni pokreti i inicijative?

Srbija danas! Mala zemlja sa najvećim borojem izdajnika, gotovo svi počev od vlasti, preko opizicije, do samoproglašenih pokreta, narodnih inicijativa, republikanaca i lažnih Ruskih opcija, preko pojedinica koji se ne znaju da li su Sima Redžepoivić ili Sima Radovanović, Tanja Jelačič ili Tanja Milenković, jedne te iste osobe različito se prestavljaju kako gde zatreba, isto kao i njihove organizacije. Na žalost naroda Srbije svi ovi rade jednu istu stvar, rade protiv interesa Srbskog naroda i Srbske porodice, cilj im je razbijanje naroda, ne ujedinje, jer stranim silama koje razbijaju Srbiju ne trebaju im, ujedinjeni Srbi, ujedinjenim Srbima ne možeš da razbiješ porodicu, da oduzmeš delove teritorija, rudna bogastva, ujedinjeni Srbin ne može da bude rob, ne možeš ujedinjem Srbinu da dovedeš ekstremne azilante da mu siluju, majku, ženu i ćerku, da bi pravili i širili Islam, ujedinjenomSrbinu ne možeš da odužmeš porodični dom, putem ličnih dželata za male pare i da ga izbaciš na ulicu…… Za celu brigu stranih sila da se Srbi ne ujedine, vode ove gore organizacije i pojednici, za uzvrat dobijaju dobru nagradu.

Srpski narodni info je ovo mesecima istraživao pa tako na neke predloge Srpskog narodnog infa, da se recimo neki pokreti organizuju da siđu među narod, među poljoprivrednike, da krenu po sajmovima poljoprivrede, da razgovaraju sa poljoprivrednicima, udržuju ih i prave jaču Srbiju, jel najbolji i najbrži oporavak Srbeje leži baš u poljopruvrednicima. Na taj predlog recino iz pokreta Narodne Inicijative iz Novog Sada je to bilo cigančenje da se ide po vašari, očigledno da je njima vašar i poljoprivredni sajam isto, ni ostali pokreti organizacije i stranke za ovakvu ideju nisu bili zaiteresovani. Što nisu bili? Nisu bili jer za to što rade da zamllaćuju i razjedinjuju narod Srbije, dobijaju dobru nadoknadu. Zar da seču granu na kojoj sede?

Kako se finansiraju? Ko ih finansira? i kako se Srbija razbija, čitaćete u sledećem tekstu ovih dana, to jest navešćemo i jednog od finasijera ovih organizacija i sličnih koji razbijaju Srbiju i Srbsku porodicu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама