Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Diktatorski režim Aleksandra Vučića hapsi nedužne građane po Srbiji

Tokom celog dana se privode predstavnici pokreta i obični građani širom Srbije koji žele da iskažu nezadovoljstvo u Petak 19.04 2019 godine povodom mitinga Srpske napredne stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Jedan od privedenih jeste Dragan Vidaković Mrki iz pokreta Gerila čiju su juče objavu vrteli svi državni funkcionere RS o pozivu na protest i blokadu puteva.
I ako su protesti legitimno pravo građana čime im jemči pravo ustav Republike Srbije to očigledno diktatorski režim Aleksandra Vučića ne interesuje. Kako sam Aleksandar Vučić tako i ostali državnici narod koji želi da protestuje nazivaju FAŠISTIMA!
Obzirom da se narod sam organizuje bez prisustva opozicije koja ćuti jer je u dogovoru sa diktatorom Vučićem što se videlo ovih 4 meseca protesta gde im je bio samo cilj da se iscrpi volja kod naroda da ustane i protestuje dok se bude naprimer otuđivao deo teritorije, dok se dalje bude narod porobljivao i protervao iz Srbije.
Građani Srbije u Petak sa pravom će demostrirati jer u vreme radnog vremena državni službenici i lokalni službenici, napustiće svoja radna mesta u radnom vremenu da bi došla na miting Vučića u čitavoj Srbiji dok ih narod plaća, biće paralisane sve državne i lokalne institucije zbog volje diktatora Vučića. Tako umesto na radnom mestu oni će putovati autobusima za Beograd.
To međutim diktatora Aleksandra Vučića nije briga jer on svata da je Srbija njegovo privatno vlasnišvo a građani Srbije njegovi robovi.
Zar nije baš tako?
Zato demonstrira silu u hapsi nedužne građane po Srbiji dok navodna opozicija sada ćuti.
Zato narod sa pravom kaže „NI KURTA NI MURTA“
Diktatore Vučiću uhapsi prvo lopove, prevarante i manipulatore iz vaših redova koji uništavaju Srbiju i pljačkaju već ogoljen narad Srbije,a ogoljen je do kože.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама