Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

DOKAZ:Javni izvršitelj neće da popiše imovinu Vučićevom tajkunu

Priča se nastavlja o javnom izvrštelju Aleksandru Ristoviću iz Beogrda kako protiv svih zakona neće da naplati potraživanje izvršnog dužniku Aleksandru Miciću iz Beogrda koga štiti direkno brat Aleksandra Vučića, Andrej Vućić u prilogu na kraju videće te dokaz svemu tome.
Na predlog izvršnog poverioca “ Nešković gradnje“ iz Vlike Plane da se popišu 11 vanknjižnih stanova i plac izvršnog dužnika Aleksandra Micića inače štićenika Andrije Vučića, kako se sam hvali, na osnovu ugovora do kojih je izvršni poverioc došao da izvršni dužnik poseduje vanknjižnu imovinu u ulici Vojvode Vlahovića 30 c u Beogradu, izvršni poverioc daje nalog javnom izvršitelju da na osnovu člana 210 zakona o izvršenju i obezbeđenju popiše i proda radi namerenja duga „Nešković gradnji“ iz Velike Plane. Taj nalog javni izvršitelj Aleksandar Ristović odbija sa pravnom poukom da nema pravnog leka. Što je najgore on se poziva da u katastru nije upisan Milan Jeremić prodavac nekretni izvršnom dužniku i sam sebe demantuje time jer u katastru jeste upisan Jeremić Milan tačno sa udelom koji je ustupio izvršnom dužniku Aleksandru Miciću na kom se nalaze predlozeni stanovi. Nalog dat javnom izvršitelju jeste baš ta vanknjižna imovina izvršnog dužnika što će te sve videti u prilogu ovog teksta. Ovo je živi dokaz da javni izvršitelji ili privatni izvršitelji naplaćuju sirotinji po Srbiji, za neki mali novac oduzimaju kuće i stanove i izbacuju sirotinju na ulici, dok sa druge strane za Vučićeve ljude taj zakon ne važi.
Izvršni poverioc je do sada uputio pritužbe na rad ovog izvršitelja svim nadležnim istitucijama u Srbiji, čak najavio i predsednici vlade da će stupiti u štrajk glađu od 15.05.2019 godine ispred vlade republike Srbije, kao građanin Republike Srbije ima pravo na zakon koji je važeći, a koji treba da bude za sve isti.
Da li je tako zaključite u prilogu ovog teksta gde javni izvršitelj ne postupa po zakonu i štiti Vučićevog tajkuna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама