Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

EVO KO JE MISTRIOZNI MUŠARAC IZ NOVOG SADA KOJI PROTESTUJE ISPRED SUDA

Email

monstruzni muškarac iz novog sada

Nedavno smo izveštavali o misterioznom muškarcu  koji već tri meseca stoji ispred Osnovnog suda u Novom Sadu, i ukazuje na institucionalno i sistemsko nasilje koje se sprovodi nad njim i njegovom porodocom od strane ovog suda.
Kako saznajemo, mnogobrojni zvanični zastupnici raznih nevladinih i humanitarnih organozacija ponudili su mu pomoć i podršku. Podršku i ponudu za pomoć ponudilo mu  UG „PRAVDA ZA TATE“ iz Novog Sada.
Delač Ivan (65) iz Novog Sada, rekao je za našu redakciju:
– Protestujući ispred Palate pravde (suda) u Novom Sadu, ušavši u treći mesec, mirno, nedirajući nikoga sa optužbom, da me ovaj sud ponižava, razara porodicu i zdravlje, koji sam napisao na stiropor ploči.

 Svaki radni dan  stojim ispred najmanje dva sata u periodu od 7 do 11 časova, a uvek između 8 časova i 10 časova. Očistim oko sebe pikavce  i papiriće  koji kontaminatori bacaju okolo, hranim golubove i zahvaljujem brojnim osobama koje me oslove i izraze podršku.

To je vreme kada  uglavnom zaposleni  dolaze na posao. Bez obzira što je  napisana poruka i moj generalni stav, nisam koristio više puta ponuđenu mogućnost pomoći, zvaničnih zastupnika raznih nevladinih i humanitarnih  organizacija.
Posle više od 50 dana nekakvog žrtvovanja nudim svoju rešenost, beskompromisanost u funkciju onih koji to mogu da racionališu netražeći i ne očekivajući nikakve benifite. Imam 65 godina i dovoljno iskrenosti (prepoznatljive) da ne želim nikoga da opteretim narastom željom da nanesem štetu prema onima koji su zli i nepravedni gde pojam štete treba biti od opšte koristi.
Nepoverenje prema onima koji su osudili dva dobitnika Nobelove nagrade za mir je veliko, ali je još veće prema Vladi, vladajućoj eliti ove kulture čije zlo za korak ispred svih zala.
Moja satisfakcija će biti svaka dobronamerna zainteresovanost. U međuvremenu i dalje ću ispred suda stajati protestujući  po nekoliko sati, ali uvek između 8 i 10 časova.- rekao je Delač Ivan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама