Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Javni izvršetilji naplaćuju samo od sirotinje,finansiski moćnici pod zaštititom države

Kao što vam sam naslov kaže, danas najveće zlo koje hara Srbijom u interesu tajkuna i moćnika, samog državnog vrha navedeni snimak  na kraju ovog teksta potvrdi će vam sve to..
Javni izvršitelji su stvoreni samo da otimaju imovinu sirotinji, to jest produžene su ruke velikih moćnilka gde rade samo u njihovom interesu. Tako za javnog izvršitelja Aleksandra Ristovića Skadarska 6 iz Beograda ne važi zakon o izvršenju i obezbeđenju da naplati potraživanje od najvećeg Beogradskog prevaranta koga štiti sam vrh države Aleksandra Mićića.
Pitanje se veliko postavlja šta da radimo mi obični smrtnici kome se na svaki mogući način oduzima imovina zarad ovih tajkuna, finaskih moćnika i vrha države. Još bolje pitanje kako da ostvaromo svoje pravo? Prema priloženim dokazima nikako, ostaje nam samo dve mogućnosti da bežimo iz ove zemlje ili povijemo glave dok nas ne istrebe i nepostanemo robovi!!
Odgledaj te ceo snimak videćete ko koga štiti i zašto, radiš pošteno, potpišeš ugovore, ne isplateti poverioc, pored svih muka dobiješ na sudu pravdu a onda se nađe neki brat od predsednika Republike koji naredi izvršiteljskoj komori da taj predmet ne sme da se naplati, a izvršiteljska komora naredi izvršitetulju vi na kraju ostanete u dužničkoj krizi ali se vama zbog vašiš dugova popisuje imovina, jer svako tumači zakon kako on želi i primenjuje ga od slučaja do slučaja.
Građani Srbije kako se izboriti protiv ovog zla, ovi su žešći nego Turci što su bili, otimaju na sve strane, a prevarante i tajkune štite. Ćovek pored zarađenog novca ostane na ulici. Zar je ovo ona zlatna pravna država o čemu nam vlast svakog dana govori?
Ogledajte snimak sami će te se uverite da je tako!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама