Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

KAKAV SKADAL U VELIKOPLANJASKOM CENTRU ZA SOCIJALNI RAD DIREKTORKA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD ODPUSTILA MAJKU NA PORODILJSKOM OSUSTVU!

Ništa nije čudo, direktorka centra za socijalni rad Velika Plana Drgana Grujić za višom stručnom spremom, direktor od vremena DOS-a, SADA ČESTI GOST PROSLAVA SNS, otpustila majku diplomiranog socijaloga Mirjanu Dabižljević Smigić koja je bila na porodilljskom osustvu.
 Direktorka Dragana Grujić
Na Mirjanino mesto zaposlili člana Srpske napredne stranke Srebrića, ako na tom mestu ne sme da radi stranačka ličnost.
Obrazloženje direktorke centra za Socijalni rad jeste, da Mirjana nema adekvatnu stručnu spremu, “ kako može da radi diplomirani socijalog na socijalna pitanja“ gde to da se desi, ali direktor centra sa socijalni rad može da bude sa višom školom. Pritom da zapošljava dva pravnika, ako po sitematizaciju se predviđa jedno radno mesto pravnika, oba člana SNS.
Ovo je postalo učestala pojava u Srbiji da se majke odpustaju sa porodiljskog osustva i ako to zakon strogo zabranjuje. Cela sistemska hajka gay lobija jeste da se uništi Srpska porodica, da se što manje deca rađaju. Jedan od vida pritisaka na majke jeste i ovaj zastrašivanje žena da će izgubiti radna mesta ako zatrudne. Da stvar bude gora to se radi baš u ovom primeru u organima kao što je centar za socijlani rad, koji treba da štiti interese dece, pored svega roditelja. Svakog dana u javnosti se govori o na silju nad ženama, okrivljuju se muškarci,  samo pitanje? Zar ovo nije nasilje što je uradio centar za socijalni rad Velika Plana, to jest sama direktorka?
Od svega toga ovo je samo jedna slika stvarnog stanja u Srbiji, gde žene treba da svate, da ovi ne štite njihova prava, da štite samo nemoralne majke i žene koje su podložne njihovom programu i planu, zašta se uzima veliki novac, taj program i plan se zove RAZBINJE SRPSKE PORODICEi
PROGRAM SPROVODI GAY POPULACIJA!!.

One thought on “KAKAV SKADAL U VELIKOPLANJASKOM CENTRU ZA SOCIJALNI RAD DIREKTORKA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD ODPUSTILA MAJKU NA PORODILJSKOM OSUSTVU!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама