Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Ko finasira razbijanje Srbije, preko Srpkih kriminalaca, koji se predstavljaju kao veliki privrednici u svetu.

Tekst zbog kog preti opasnost da bude web oboren, preporuka pričitajte do kraja.

Danas u Sbiji je tabu tema, tema o kojoj niko ne sme da priča i piše, ekonomska kriza, korupcija, kriminal na sve strane, samo nameti od strane države. male plate, oduzimanje imovine sirotinji, oduzimanje dece roditeljima, nemoral, narkotici dospni svuda, lažna nasilja,  jedan haos zemlja. Ovo je sve osmišljeno verovali ili ne planski, ceo projekat EU na čelu sa Nemačkom.

Nemačka ima plan da do kraja 2020 godine, iseli iz Srbije sve što je radno sposobno u Nemačku, za uzvrat da se otarasi lažnih migranata, koji se samo tako predstavljaju, a koji su u prevodu Džihanisti, koji siluju žene i decu po EU posebno po Nemačkoj. Obzirom da  Nemačkoj Srbi ne prete opasnost od terorizma, Nemačka je napravila plan razmene stanovištva, po principu evo vama džihanisti, mi će mo vama uzeti Srbe. Zato je danas situacija u Srbiji kakva jeste, ceo motiv sitacije jeste da se Srbi proteraju iz Srbije, po principu da odu za boljim životom i za spasenje duše svoje. Normalno za to je potreban i novac, pošto su stvorili razne ne vladine organizacije koje razbijaju Srbiju, podkupili policiju i tužilaštva, strane obaveštajne službe, dobro obaveštene su hvatale sitne kriminalce, kako ti sitni kriminalci  nebi odgovarali pred zakonom oni su od njih na zapadu pravili privrednike, koji finansiraju sve ovo predhodno navedeno, Onda su Srpskoj javnosti na televizijama sa nacionalnom frekfrencijom i domaćim velikim novinarskim kućama, predstavljali ove ljude kao uspešne privrednike u svetu, samo nikako da ih neko pita u tim emisijama i intervjuima, odakle novac za toliki kapital?

Sada će mo vam prestaviti jednog od tih uspešnih privrednika koga su strane službe napravile i koji finansira razbijanje Srbije. Na ovom projektu se radilo više meseci unazad, radili su neke rodoljubi iz domaćih službi, kao i ljudi iz udruženja, iz dijaspore na prikupljanju informacija.

U Austrijskom gradiću Glognic, u blizini skijališta Semering, na oko 80 kilometara od Beča, nalazi se mlekara „Kaserei – Glognitz“, vlasnika Ivana Veličića – prva srpske mlekara u Austriji i na teritoriji EU. Veličić je svoju ideju realizovao zahvaljujući ogromnoj energiji, zdravoj ideji, kao i dobrim i odanim saradnicima, uz podršku Austrije, koja je umela da prepozna vrednu inicijativu.

Ovako predstavljaju velikog danas Srpskog privrednika u Austriji. Austrija prepoznala ideju srednjoškolca iz Velike Plane mašin bravara, hmmm zanimljivo, još uložila u njega, nema Austrija pametne ljude kao što je Ivan, a ovi saradnicii??  Samo ko stvarno stoji iza toga??

Koje Ivan Veličić? Ivan Veličić rođen 1984 godine u Velikoj Plani, gde mu je i dan danas prebivalište, otac običan bivši policajac, majka bivša kuvarica u Hotelu Pokajinica koja ne radi već 10 godina,  jednostavno standardna porodica, sve dok Ivan nije otišao pre  12 godine u Beču i zaposlio se u nekom merketu na održavanju mašina. Nakon odlaska u Beč, Ivan upoznaje ljude iz podzemlja i prvo počinje sverc automobila, gde se upoznaje sa carinicima u Srbiji stiče vezu i mnogo brzo sva skoro muvanja preko carinika išla su preko Ivana, u marketu u kome je radio do skoro sa platom od oko 2000 eura mesečno, stiče vezu da odkupljuje suhomesnate proizvode sa isteklmim rokom trajanja, koji su u Srbiji završavale na pijacama pa čak u nekim maloprodajnim objektima.  To su odlično strane službe pratile, bio dobar čist igrač koji nije imao mrlje na sebi i ako je ovo radio, u zamenu da ga ne hapse, nude mu da od njega naprave uspešnog privrednika u Beču, a da za uzvrat on finansira neke organizacije u Srbiji. Tako Ivan danas poseduje milion eura u kapitalu u finansiske tokove nismo mogli da uđemo. U gore pomenutom gradu, Ivan  kupuje klanicu, preuređuje je u mlekaru investiija preko pola miliona eura, sve od plate od 2000 eura za 12 godina radnog staža u marketu u Beču, u Velikoj Plani od porodične kuće napravio vilu od skoro 1000 kvadrata na tri sprata, poseduje još kuće i stanove, u porodičnom domu u selu od oca, od ruševina napravio palate u Beču poseduje stan, voli konje pa tako po lokalnim selima po Velikoj Plani plaća uzgoj i ćuvanje skupih konja koji su u njegovom vlasništvu, razbacuje se novcem, pomaže prijatelje, podmićuje sudije, tužioce, policajce i advokate, finansira čak i domaće lokalne političare kriminalnog dosije, glavne ljude Srpske napredne stranke u Velikoj Plani.

Gostojući po Srpskim televizijama sa nacionalnom frekfencijom Ivan nikada ne pominje mesto rođenja i mesto prebivališta Veliku Planu, već vešto krije i predstavlja se da je iz Guče, sada možete da zaključite i zašto, po Srbima pljuje, hvali Bosance, Muslimane i Hrvate, koje baš i upošljava u njegovoj mlekari u Austriji.

I ako vidimo gore u predhodnoj slici ko mu gostuje u mlekari,sve će nam biti jasno, šta je uloga Ivana Veličića u Srbiji i ko ga finasira i zašto?

Obzirom da je Ivan Velićić jedva završio srednju školu za mašinbravara, od plate od 2000 eura postao Milioner, jer se ovo nije rodio nov Tito, Zanimanja ista, škola ista, cilj isti razbijanje Srbije! Ivan Veličić novi Tito!!

O Ivanu Veličiću su pokušavali da pišu mnogi na društvenim mrežama, ali ti tekstovi se nisu duže zadrzavali od 12 sati, svi nalozi gde je pisano o Ivanu Veličiću  bili su uništeni, da vidimo kako će mi da prođemo.

sledi drugi deo uskoro.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама