Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Naprednjaci čuvali opštinu Velika Plana uz orgije, alkohol i narkotike

U Opštini Velika Plana tokom provedenog vikenda braneći opštinu od navodne opizicije tri dana pravili žurku uz velike količine alkohola, narkotika i devojke.
Žurka je počela u Petak oko 17 h kada su čelnici opštine sa pojedinom odbornicima i direktorima javnih preduzeća Srpke napredne stranke ušli u opštini da brane opštinu od eventualnog upada opizicije koja je držala protest istog dana u 19 h 1 od 5 miliona. Nakon što je opozicija završila protest sa završnom preformansom deritizacije opštinskih ulaznih vrata, čelnici opštine Velika Plana su se opuštili pa udarili po alkoholu , a zatim su pozivali članove i privrednike da im se pridruže na žurci, nakon što su se dobro napili poručivali su hranu iz lokalnih restorana sve na račun opštine. Onako napiti dogovorili su se da pozivaju prvo službenice lepog izgleda koje su bile primljene na radna mesta, na određeno vreme kako u opštini tako u javnim preduzećima. Obzirom da nisu mogli da postignu potrebnu kvotu počeli su da pozivaju potencijalne devojke koje su čekale na zaposlenje i kojima su bila obećana radna mesta u opštini i javnim preduzećima. Prema izjavi jednog prisutnog sve je ličelo na film “ mi nismo anđeli “ i Nikolu Koja kada je iz rokovnika birao imena devojaka po azbučnom redu, ovi su bili malo savremeniji pa su vadili spisak imena potencijalnih devojaka za posao, a onda ulazili na fejsbuk profil i ocenjivali izgled, a zatim pozivali na žurku u opštini. Neke od devojaka su probale da se izvuču vadeći se da nemaju prevoz, ali su tu funkcioneri Srpke napredne stranke bili spremni pa su slali službena vozila po devojke,  usput kupovali narkotike radi uživanja.
Tako pijani i drogirani sa službenim automobilima su slićali sa puta u poljoprivredne njive a onda zvali seljake noću da ih izvlače sa traktorima iz njiva.
Ni to ih nije sprečilo da nastave žurku onako pijani kako oni tako i devojke, orgijali su po opštinskim kancelarijama prvo, a zatim su oni najslobodniji orgijali i grupno dok su drugi snimali pa se tim snimacima hvalili prijateljima saljući ih po mesendžeru.
Nakon dva dana ludila čak su od dva službena automobila izgubili ključeve gde je danas zvat autoelektričar koji je obijao automobile, palio na žice a zatim odvozio u svoj servis da menja brave.
Danas kad su službenici došli na posao mogli su da zateknu srču do kolena od praznih anbalaža, posuda od hrane, ali i dosta iskorišćenih kondoma po kancelarijama opštine, pored kondoma dosta izbačene hrane koje želuduc nije mogao da svari od velike količine alkohola.
Da stvar bude gora slučaj su počeli da zataškavaju pozvavši tri radnika JKP da izbacuju i čiste svinjac koji su funkcioneri napravili tokom vikenda.
Čak su i slučaj izgubljenih ključeva od automobila, a onda obijanje automobila hteli da predstave kao pokušaj krađe automobila. ali u sve su se to umešali kordinatori koji su slučaj zataškali a danas ceo dan ribali opštinske funkcionere zbog bahaćenja tokom vikenda.

Kao kaznu su im duplirali cifru za odvođenje ljudi u Beograd na minting 19.04.2019 godine predsednika Vučića.
Oni sada primoravaju sve zaposlene čak i one žene koju su na bolovanju i koje imaju malu decu i nema ko da im čuva, da mora da idu na miting predsednika Vučića, jel pored zaposlene službenice, službenica mora da dođe sa svojim suprugom, koja nema supruga mora da povede nekog.
Inače do snimaka od vikend žurke je došla i opizicija koja danas pali društvene mreže od događaja čuvanja opštine Velika Plana tokom vikenda.
Da se vide posledice i danas u Velikoj Plani od alkoholisanog stanja funkcionera srpske napredne stranke gde su pojedini i danas šetali ulicama Velike Plane još u alkoholisanom stanju od vikend žurke iz opštine kukajući na opiziciju da je deritizaciju vrata radila bojnim otrovom pa im se bilo slošilo tokom vikenda u opšini gde su morali da peglaju po opštini pojedenu hranu ali nisu hteli da napuste  opštinu da je zauzme  opozicija ni po ceni svojih života.

Da nije tužno na kraja bi bilo i smešno..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама