Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Nasilje od starleta i režimskih medija ispred skupštine grada Beograda. Vučićev i Vesićev rijaliti

Danas ste mogli da vidite još jedan riijaliti starleta sa kupljenim diplomama ispred skupštine grada Beograda.

Starlete koje su diplome fakulteta dobile bez dana sedenja u klupi, danas po nalogu zamenika gradonačelnika Gorana Veseća su navodno branile skupštinu grada od fašiste Boška Obradovića kako ga nazvale režimske medije.

Tako pod njegovim naletom i nasiljem dve žene su pale u nesvest i to starosti  61 i 69 godina života. jedna od njih je sanjala i predsednika Vučića kako joj sleće na rame, plače i ozivljava je, a onda je klela doktore što je navodno osvestili jel je Vučić pitao da se uda za njega!!

Da nije tužno bilo bi i smešno jel ova vest  hit danas u svim režimskim medijima koje plaćaju poreski obaveznici. Tako dok se odvija rijaliti ispred skupčtine grada pod voćtsvom starleta sa dobijenim diplomama koje navodno rade neke odgovorne polove a posao kojim se bave sem što služe kao poslovna pratnja i zodovoljstvo velikim i krupnim političarima, a valjda to umeju najbolje da rade za ništa drugo nisu obučene.

Tako smo uspeli danas da čujemo da su neke tu žene bili ucenjene poslom koje imaju ugovor na određeno pa su dobile nalog da tu mora da se bore i da budu živi zid. Te žene domaćice i majke su bile baš ucenjene od ovih starleta rijaliti programa.

Većina režimskih medija je objavila da su ove dve pomenute žene pale u nesvest pod naletom Boška fašiste ali ni jedan  snimak niti sliku ne prikažaše kao dokaz da to i vidimo kako je to nalisnik Boško fašista kako ga nazvaše režimske medije obarao te žene, mi bi ga pre nazvali nevidiljivi Boško obara žene jel nije uspela ni jedna kamera ni foto aparat da to zabeleži.

Očigledno da se aktuelna  vlast bavi svim i svačim čak koristeći žene kao živi žid za odbranu svojih pozicija!

Dok režimske medije pišu o Bošku fašisti i podržavaju starlete režimske konkubine, dotle privatni izvršitelji izbacuju svaki dan po više porodica na ulici. Danas u Valjevu je izbačena samohrana majka sa detetom starim 3 godina ne hipotetički na ulicu več bukvalno ali režimske medije se nisu udostojile da to prenesu kao ni jedno izbacivanje porodica na ulici do sada.

Dokle će mo ovako više, dotle dok nas sve ne proteraju iz Srbije!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама