Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Nasilnika na slobodi, prekršajni sud Smederevo; SKANDAL

Sudija Vesna Ilić prekršajnog suda Smederevo, odeljenja u Smederevskoj Palanci, je pustila na slobodu višestrukog nasilnika B.M (19) iz Velike Plane, kome su izricane više mere zbog sprečavanja nasilja u porodici. Protiv B.M su podnete više krivične prijava od stane PS Velika Plana, zbog istog dela. Obzirom da je fižički zlostavljao svoju majku, oca i nevenčanu suprugu, sa kojom ima dete staro 11 meseci, gde je pre više od mesec dana raskinuo vanbračnu zajednicu, a zatim od raskida više puta presrićao bivšu suprugu i maltretirao je pshički i fizički. Tako je pre deset dana BM presreo bivšu suprugu i maltretitrao psihički pretivši joj da ne sme da izađe u grad. Slučaj prijavljen PS Velika Plana, izrečena mera zabrane prilaska i kontaktiranja sa žrtvom M.N (18), a zatim osnovni sud u Velikoj Plani je tu meru produžio još na 30 dana. Samo nakon deset dana na autobuskoj stanici u Velikoj Plani pred prisutnim građanima B.M je fuzički i psihički maltretirao na očigled svih svoju bivšu suprugu M.N. Nakon što ga je bivša supruga M.N  prijavila u PS Velika Planu odeređeno mu je policisko zadržavanje, a zatim sutra dan izveden pre sudijom prekršajnog suda u Smederevo, odeljenja u Smederevskoj Palanci, gde ga je isti sudija oslobodila, pored svedočenja više građana i ako je u izrečenoj meri koja je bila na snazi stojalo ako se približi ili ostvaruje komuntaktiranje, mera će se ukinuti, a B.M izrečena mera će se promenuti u zarvorsku kaznu u trajanju od 30-60 dana zatvora. prekršajni sudija to rešenje osnovnog suda Velika Plana nije uvažio, kao ni dokaze već je B.M pustio na slobodu.

Inače B.M je poznat okolini tako što maltretira maloletnike po srednjoj školi prema rečima učenika srednje škole u Velikoj Plani, kao i to da maltretira i tuče svoju porodicu čak majku i oca gde su mu podnosili više prijava PS Velika Plana i izricane su mu mere radi sprečavanja nasilja u porodici. Isto tako u lajv snimcima maše i preti pištoljem sto čini i ovog trenutka na društvenoj mreži istragram, više puta prijavljivan policiji koja nije našla za shodno da mu pretrese stan i oduzme oružije. Inače prema izjavama građana Velike Plane  nezvanično saznajemo da B.M radi za narko kvartel u Velikoj Plani koji je izuzetno povezan sa policijom Velike Plane, gde se šefovi policije slikaju javno sa narko dilerima po lokalnim kafe barovima, tako isto se sumlja da je isti narko kvartel Velike Plane povezan sa OJT Velika Plana, što je više građana pisalo javno na drušvenim mrežama kako se oslobađaju narko dileri i kako im se pruža podrška od strane policija i tužilaštva, a sada evo od suda.

Inače je dobro poznato da ovaj narko kvartel finansira vladajuće političare SNS u Velikoj Plani i služi im za zastrašivanje i prebijanje političkih neistomišljenika.

Naravno sutra kada se bude desio slučaj sa tragičnim ishodom svi će pripisati nasilje nad ženama od strane muškaraca, međutim niko neće da uđe u srž problema da baš oni što kritikuju nasilje nad ženama oni ga ovakvim postupkom prouzrukuju stimulišući nasilnike da počine najgori zločin kako bi okrivili muški rod, a pravdali nasilje nad ženama za koje se uzima ogrona količina novca. Postavlja se pitanje kako bi uzmili novac da nema žrtve, zato se ovako i ponašaju stimulišu nasilnike da počine zločin zarad ličnih interesa pojedinih organizacija u Srbiji koje navodno rade na sprečavanju nasilja u porodici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама