Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Ovaj narko diler jači od zakona pored više prijava državnim organima i dalje na slobodi

Gore na slici vidite čoveka koji je jači od zakona, više vremena označavan u javnosti kao narko diler, dva puta hvatan u trgovini narkoticima ali od strane naše redakcije ne od policije i ostalih državnih organa koji treba baš da hvataju ovakve uništivače naše dece, oni ih čuvaju, čak prekrivija i pomažu u trogovini narkoticima.
Naš tim je prošle godine tačnije 21.08.2018 godine uz pomoć nekih državnih službenika državne bezbednosti,( to jest nakon njihove dojave) uhvatio na licu mesta ovog narko dilera u preuzimanju i distribuiranju narkotika, slučaj prijavljen policiji u Velikoj Plani, nakon tražanje informacija od javnog značaja da li je postupano u tom slučaju policiska uprava Smederevo je odbila da pruži te informacije, pored toga što nije pružila tada nama nije htela da ih ustupi ni povereniku za invormacije od javnog značaja, ako je nakon toga poverenik naložio da se informacije pruže, policiska uprava Smederevo, policiska stanica Velika Plana i dalje ne pružaju iste informacije. O tome smo pisali pre par dana.
Nakon hvatanja ovog narko dilera Nenada Arsića iz Velike Plane 21.08,2018 godine ponovo smo krenuli u akciju nakon ukazane prilike u ulozi obezbeđenje na rekonstrukciji NIS pumpe na autoputu Beograd-Niš kod Kod Velike Plane, inače pored samog „mcdonalsa“ gde se nalazi i motel stara „Unija“ u kome je ovaj Arsić zaposlen kao konobar, što je još gore kod poslodavca koji je kupio taj motel sa sumljim poreklom novca, inače se meštani Velika Plane pitaju odakle odjednom ovom kupcu motela toliki novac za kupovinu ovog motela, kao i otvaranju još par ugostiteljskih objekata po Velikoj  Plani i salona prodaje opreme za grejanje??

Za noć se čovek obogatio kao da je dobio sedmicu na lotou!
U ulozi fizičkog obezbeđenja  na vom smo zadatku bili od 14.02.2019 pa do dana današnjeg u smenama nas više.
Za vreme boravka i praćenja situacije oko ovog motela smo uočili malte ne svaku noć javnu preprodaju narkotika, to jest glavna stanica za distribuciju, preuzimanje i krijumčaranje, a da policija nigde nema! Tačno su uigrani znaju gde hvataju kamere gde ne hvataju što samo znači da se trgovina odvija iz redova zaposlenih iz Motela i „Mcdonalsa“ jer oni imaju uvid u pokrivenost kamera.
Iskreno govoreći naš cilju jeste bio da potvrdimo i razokrijemo Arsića, jer je on povezan sa policijom, tužilaštvom, lokalnim i vosokim političarima, tako da ima punu zaštitu što smo dokazali odbijanjem da pruži informaciju policija u njegovom slučaju.
Tako dana 22.04.2019 godine u večernjim satima Arsić preuzima kesu iz vozila Kruševakih registarskih tablica, stavlja pod duksericu i odnosi u motel. Čovek koji je bio u obezbeđenju u kom smo mi sve ovo pratili poziva nas koji smo tu noć bili slobodni da krenemo u akciju, zašta se brzinski parkiramo na drugon parkingu pored motela van auto puta gde je Arsić morao da izađe. Par minuta nakon našeg parkiranja Arsić sa svojom ljubavnicom polutrčećim korakom sa istom kesom u ruci žuri ka parkiranom automobilu, otvara automobil ubacuje kesu iza zadnjeg sedišta brzinski seda sa svojom ljubavnicom, pali automobil i kreće ka samom gradu, ne videvši da mi sedimo u automobilu i snimamo sve to. Pored našeg snimka postoji i kamera sa motela, kamera sa „mcdonalsa“ kao i vojne fabrike.
Slučaj prijavljen odmah policiji Velika Plana, a nakon toga naša ekipa se preselila ispred stanice policije u kojoj je prijavljen događaj kako bi pratili rekaciju policiske stanice na prijavu. Druga ekipa obilazila je konstantno domove, gde ovaj par stanuje kao i alternatvne adrese gde još odsedaju.
Obzirom da je slučaj bio prijavljen oko 22:30 h do 00:45 dokle smo mi bili postavljeni, kao i na mestima stanovanja ovog para Policija nije intervenisala i ako su prilikom privljivanja navedene registaraske oznake i tip automobila.
Ovim smo samo želeli da potvrdimo da policija ne radi u intersu građana i naše dece već u interesu pojedinaca koji truju našu decu.
Narko mafija danas služi ovom režimu u ulozi batinaša i zastrašivanja. likvidaciju političkih ne istomšljika i novinara , za uzvrat slobodno truju našu decu jer su pod zaštitom baš ove iste vlasti i jači su od zakona.
Da stvar bude još gora oni to ne kriju, tako je ovaj Arsić sa svojivim narko klanom i sinom javne tužiteljke u Velikoj Plani sa kojim se druži, obezbeđivali su predsednika republike Aleksandra Vučića prilikom posete Velikoj Plani 9.Marta 2019 godine, da li mislite da stvarno obaveštajne službe nisu znale čime se ovi ljude bave? Što bi naš narod rekao riba smrdi od glave.
Dok nas ministar policije obamnjuje javnost na svojim režimskim medijima da kriminala gotovo i nema u Srbiji. tačno je da ga nema kada je legalizovan u današnjem sistemu i dozvoljava kriminalnim grupama da rade slobodno jer imaju potpunu zaštitu.
Nama roditeljima ostaje veliko pitanje šta dalje činiti jer ovaj sistem definitivno u svim mogućim sverama društva radi protiv interesa zdrave porodice i dece, jer svakim danom vidimo da nam te iste porodice razbijaju, a decu otimaju i truju na svaki moći način.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама