Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Pola Srbije za ludačku košulju!!

Danas se u Srbiji teško živi, luda vlast, lud sistem još luđi narod!

Narodu su intresentne samo lude stvari. Tuče, seks, droga i naslje, da je ovo tačan pšodatak govori sledeće činjenice, za finale farme na tv Pinku narod glasanjem za učenike rijalitijaa koji su sve drugo prikazali samo ne pošten i stvaran život, decu sam psihički uništili, pokazali nakaradne vrednosti, nremoral seks, drogiranje, alkoholizam i nasilje, to su sve ovi učesnici servirali naciji, a nacija je zbog toga nagradila vlasnika pinka sa 5,000,000 eura za jedno veče. ništa situacija nije bolja ni sa hapy tv i parovima!

Ako pogledamo samo juče na ovom portalu smo napisali dva teksta jedan tekst da ce u Subotu biti incidenta na protestu gde nas ispljuvaše i žuti, plavi ili crveni, ali definitivno su pokazali da ništa nisu bolji od ovih sada što su na vlasti, na taj tekst je bilo 219,000 pregleda, nekoliko hiljada komntara, lajkova.Šta ako taj tekst bude istina? Hoćeli se svi ovi izvinuti što su nas pljuvali? Nakon toga smo napisali drugi tekst „Деца као најтраженији српски артикал и „сигурна извозна шанса Србије“Светлана Николић “ gde govore činjenice o prodaji naše dece što je nažalost pregledalo samo par hiljada vas.

Sada pitanje ko vam je preči, Vučić, Đilas, Jeremić ….. ili vaša deca? 

Što je najgore ovi vam  prodaju decu, ali vi to ne marite, već vas više interesuju, ludorije, nemoral i sve što je nakarodno od sopstvene vaše dece!

Zato pola Srbije treba da se lači i zrelo je za ludačku košulju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама