Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Policija štiti narko mafiju dokaz svega, odbijaju da daju informacije da li postupaju po prijavi građana

Ko danas vlada Srbijom, da li su narko klanovi pod zaštitim države, saznaćete u ovom tekstu, a na kraju teksta u prilogu saznaćete istinu!
Ovoje sigurna budućnost u koju nas vodi porodica Vučić, koliko god se predsednik Vučić pravdao na kraju prilog reći će sve.
Velika Plana se nalazi na devedesetom kilometru od Beograda prema Nišu, inače ako se može reći da je grad, svega sa svim selima broji oko 40 000 stanovnika.
U tako malom gradiću kriminal cveta i direkno je pod zaštitom Policije ali ne sumljamo da za to ne zna osnovno javno tužilaštvo u Velikoj Plani pošto smo više puta uvideli da su pojedinci iz kriminalnih grupa pod njihovom zaštitom, da im se krivične prijave odbacuju.
Konkretno imamo dokaza za policisku stanicu Velika Plana da je u ovom konkretnom slučaju stala na strani narko dilera jer nisu pružili informacije da li su postupali u konkretnom slučaju.
Kao što smo naglasili Velika Plana je malo mesto svako svakog zna, obzirom da su kružile priče čaršijom za pojedince da se bave narko dilerstvom, da ih policija štiti, mi iz Srpskog narodnog infa smo hteli to da proverimo.
U sardnji sa časnim ljudima iz bezbednosnih službi koji bi rodo radili svoj posao ali ih sprečavaju starešine i uticaj političara vladajuće većine, rade volje su prihvatili da nam dokažu da se sve zna, da policija i tužilaštvo sarađuje sa mafijom po nalogu političara. Jedini uslov je bio naše saradnje da ostanu anonimni.
Tako su nam obećali da će nam dati konkretan dokaz na delu, što se i desilo. Dana 20.08.2018 godine, jedan od pripadnika bezbednosnih službi pozvao je glavnog i odgvornog urednika Srpskog narodnog infa da se nađu na predhodno dogovorenom mestu. Na tom sastanku je pripadnik bezbednosnih službi dao tačna upustva kako će se narkotici 21.08.2018 godene prošvercovati kroz Veliku Planu, dao je ime ko će doneti nerkotike, ko će preuzeti i gde će se distribuirati dalje kao i orjantaciono vremenske sate kada će se to desiti.
Dana 21.08.2019 godine smo se organizovali nas nekoliko sve smo to hteli da ispratimo.
Tačno po opisu vremena bezbednjaka i mestu sumljiva pošiljka je stigla, preuzeli su ih stanovnici Velike Plane Nenad Arsić i Irina Veličić a zatim distribuirali za Smederevsku Palanku, kao u opisu priloga koji će mo vam priložiti na kraju. Čim je preuzete pošiljka slučaj je prijavljen telefonom policiskoj stanici Velika Plana na broj telefona 192, obzirom da smo pratili vozilo u koje se prevozila pošiljka i predata, a zatim se lica odmah vratila za Veliku Plani policija ih nije zaustavila niti intervenisala u tom vremenskom periodu.
Osam dana kasnije smo uputili zahtev za davanje informacija od javnog značaja policiskoj stanici Velika Plana da li se postupalo po tom slučaju sa jasnim naznakama da celu situaciju poznajemo.
POLICISKA STANICA VELIKA PLANA JE ODBILA DA NAM PRUŽI TE INFORMACIJE!!
Nakon žalbe povereniku za davanje informacije od javnog značaja, poverenik je odbio rešenje PS Velika Plana i vratio na ponovni postupak sa jasnim naznakama da je policija bila dužna da nam te informacije ustupi, čak su odbili i povereniku da pruže informacije iste, što će te u prilogu na kraju videti.
ŠTA NAM SVE OVO GOVORI? GOVORI JASNO DA POLICIJA NE RADI U INTERSU GRAĐANA NEGO U INTERESE MAFIJE.
Što je najgore prilikom dolaska predsednika Vučića u Velikoj Plani svi narko dileri su mu bili u obezbeđenju pa čak i ovaj Arsić što se dokumntuje slikama koje se nalaze u pojedinim dnevnim štampama.
Inače nam je poznato da ova lica su privilegovana od strane policije Arsić i Veličićka u drugim slučajevima, kao i od osnovnog javnog tužilaštva u Velikoj Plani, imamo utisak da čoveka mogu da ubiju neće da odgovaraju, Veličićka upravlja motornim vozilom i ako zbog terapije to nebi smela da čini, policija obaveštena ali to ona čini i dan danas. Jednostavno OVI LJUDI SU IZVAN ZAKONA!!!
Nakon ovog teksta veoma uskoro sledi nastavak pošto smo zadnjih dva meseca radili na prikupljanju informacija isto uz pomoć nekih pojedinaca državnih službi na licu mesta na jednom mestu u Velikoj Plani na samom autoputu gde se malte ne javno trguje narkoticima, a da policije nema nigde, što je najgore tu je i radno mesto ovom Arsiću.
Isto tako u tom tekstu otkrićemo ko stoji iza ove narko mafije, skoro sam vrh Države ili bliski rođaci, kodinaratori vladajuće većine visokih funkcionera.
Kao i kako se obezbeđuje nesmetan put narko dilerima uz dojavu iz policije kojim putevima da se kreću da nebi naišli na policiske patrole.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама