Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Narodnim parama od pomoći, vraćala kockaske dugove, Slavica Đurić iz Smederevske Palanke

Svi se sećate Slavice Đurić iz Smederevske Palanke kojoj je pretila opsnost zbog isključene električne energije da joj se oduzmu deca. Srpski narodni info je pozvao širom sveta ljude da pomognu, vodio se situaciji na terenu i emocijama da deca u 21 veku žive bez električne energije, bez hrane i ograva.

Nakon objavljenog snimka preko Srpskog narodnog infa i teksta preko ovog portala, dobri ljudi su se javljali širom sveta, tako se za par dana sakupio novac za isplatu elekrične energije, kao za ogrev i hranu deci. Međutim ni slutili nismo da je Slavica manipulator, kada je videla da štiže ogroman priliv novca ona je počela da manipuliše narodom izazavajući sažaljenje kod naroda pa je tako pvro izbacila lažnu objavu na svom profilu da se nalazi u teškom zdravstvenom stanju.

Ova slika potiče iz Jula meseca 2018 godine iz hitne službe Velika Plana

Slavica koristeći se vešto sažaljenje naroda, koristeći manipulacije da bi joj narod još uplaćivao novac pozvala je i dnevni list Blic, Dijasporu, i neke lokalne radije i pored toga što je novac sakupljen bio za električnu energiju, ogrev i hranu, Slavica je i dalje tražila novac od donatora predstavljajući lažnu situaciju i prekrivajući činjenicu da je novac bio sakupljen daleko više nego što je bio potreban, tako je na svom fecebok profilu objavila da joj je novac pokraden sa računa iz banke što nije moguće, lično smo kontaktirali banku.

Novac podigla sama prebacila isti novac iz Inteze banke u Agricol banku na račun kako bi zavarala trag toku novca i tražila od naroda još novac.

Pošto je Slavica odbila da se obrati narodu koliko je novac dobila, nas iz srpskog narodnog infa nazivala prevarantima, na društvenim mrežema meštani Smederevske Palanke su nas pljuvali što smo sproveli takvu akciju, jer je Slavica ne zaslužuje, jer je česti gost kockarnica i ruleta, decu zloputrebljava, tera ih na prosjačenje, krađu i rad da bi joj donosili novac kako bi ona se kockala i akoholisala sa svojim partnerom. Svoju ćerku staru 14 podvodila starijim muškarcima, to jest dozvoljavala joj da se upusta u vezu sa daleko starijim muškarcima, dok su ti isti muškarci donosili u kušu Slavice potrebštine, hranu, piće i novac.

Blizak poznvaoc Slavicih prilika nam se prvo javio u mesenger.

Na sve to Tanja Cerović izarađuje dva video snimaka izjavu Slavicine ćerke kako i šta radila sa novcem, kako je ćerku zloupotrebila u 10 godina, zbog duga prema rođakom, lažno optužila rođaka da je seksualno iskorišćavao maloletnu Slavicinu ćerku, što na tom snimku ćerka govori kako su je pripremali majka, to jest Slavica i stric da optuže nevinog čoveka koji se danas zbog toga nalazi u zatvoru. 

Video izjava Slavicine ćerke.

U drugom snimku se čuje kako Slavica poziva svoju ćerku dok je prisutna kot Tanje Cerović,  nagovara je da ide kod dečka starog 22 godine, da neće ništa da joj bude, da će samo malo da je mazi za p…. i da je ljubi. Sve ovo izbacila Tanja Cerović javno na svom fecebok profilu. 

Inače Slavica ima primanja od 20 000 dinara porodičnu penziju od pokojnog supruga, gde je opteretila 50% kreditom koji je podigla za kupovinu automobila i radi kocke, da joj to bilo malo, još podiže kredit na svoju majku u iznosu od 300 000 dinara, radi provoda po Pirotu gde poseduje stan od pokojnog oca, što isto nije prijavila kada je tražila pomoć.

Inače prema našem istraživanju Slavica je prikupila skoro milion dinara, i  danas traži od naroda predstavljajući lažnu sliku da nema od čega da živi, priključak električne energije je koštao 370 000 dinara, zatim oko 30 000 dinara hrana i ogrev, bespotrebna kupovina šporeta na čvrsto gorivo alfa plan vranje u iznosu od 53 000 dinra, jer je već imala šporet na švrsto gorivo Milan Blagojević Smederevo nov star 2 meseca, ostali novac je potrošila na vraćanje kockarskih dugova, bahaćenje izlascima po eletnim picerijama kao što je RIO u Smederevskoj Palanci, kockarnicama, kupovinu makrirane odeće, obuće, ostalog.

Inače Slavica je već dobijala pomoć od organizacije Srbi za Srbe sa kojima se isto poslađala, tražeći od njih novac.

Ovim putem obavešstavamo sve ljude da ne uplaćuju više novac Slavici Đurić iz razloga što taj novac ne završava tamo gde treba, jer Slavica se i dalje bahati novcem građana, a taj novac je nekom potrebniji.

10 thoughts on “Narodnim parama od pomoći, vraćala kockaske dugove, Slavica Đurić iz Smederevske Palanke

  1. Oduzeti rodjeno dete majci zbog siromastva i struje je strasan greh. Oni koji to cine unesrecuju za ceo zivot nekoga. Ne znam kako se Bozje kazne ne boje. Nase prababe i pradede su ucili uz svece, jeli hleba i masti, mnogi od njih bili izuzetno siromasni al su bili mnogo bolji, casniji i posteniji ljudi. Setimo se svojih predaka i zapitajmo se da li bi oni činili ovako strasan greh i stidimo se. Nismo ni zasluzili dobro, ako ovako nastavimo tesko cemo stradati…

  2. ZNAMO SAMO DA MOLIMO, JA SAM MAMA AUTISTIČNOG DEČAKA. ALI PRIBLIŽAVA SE VREME KADA ĆEMO VEĆ BITI NA ULICI PA NAM NEĆE BITI TEŠKO DA SRUŠIMO OVU VLAST.
    NE TO JE NEKI SLIČAN KOMENTAR, JER MNOGI OD NAS NAROČITO SA AUTISTIČNOM I DRUGOM BOLESNOM DECOM ZNAMO KAKO NAM JE. PA ZAR VI NEKAD NE POGLEDATE PROŠLE NEDELJE JE UMRLO TROJE DECE KOJE NIJE IMALO NOVAC ZA ODLAZAK U INOSTRANSTVO NA LEČENJE. DOK ČLANOVI NARODNE STRANKE, ODMAH ZAPOŠLJAVAJU KOLEGU, DETE DOBIJA FOND I PARE ZA PRATIOCA. BEOGRAD JE MAL GRAD, SVE SE SAZNA.

  3. Kakva je to hajka na hranitelje, o kakvoj hraniteljskoj mafiji pricate. Da li u opste znate ista o hraniteljstvu ili samo vidite da se tamo nekom hranitelju daju pare. S jedne strane apelujete za pomoc, a sa druge strane vam isijava mrznja prema ljudima koje ni ne poznajete I nemate cak ni predstavu koliko je dece izvuceno I spaseno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама