Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Srpski kolektiv u mraku, CENZURA POŠTENIH MEDIJA NA DELU!

Nakon objave Srpskog kolektiva, o lažnoj vesti Barbare Životić o prisutnosti na protestu održanom u Subotu u Beogradu, takozvani botovi Srpske napredne stranke su lažnim prijava prijavljivali Srpski kolektiv youtube da je na snimku koji pokazuje sramnu izjavu Barbare Životić da je bilo malo ljudi, da su se bili kišobranima i sve što je izjavila,  vlasnik tv Srpski kolektiv Drgan Filipović je samo paraleno na istom snimku prikazao kolonu ljudi sa protsta i izjavu Barbare Životić voditeljke sudia B. Botovi srpske napredne stranke su lažnim prijavama youtubu to prijavili kao govor mržnje. Ogromnim brojem prijava od strane botova, srpskom kolektivu je sada ograničen protok saobraćaja.

Sve ovo samo govori o diktaturi aktuelnoj vlasti koja obmanjuje svoje građane, da ovo nije prvi put setimo se samo 19 Septembra ove godine, je uhapšen vlasnik Srpskog narodnog infa, Dejan Nešković zbog objave snimka izjave roditelja o nestalim bebama, nakon hapšenja i zadržavanja oduzeta je oprema srpskog narodnog infa koja nije ni dana danas vraćena. 

Setimo se Nemanje Cvetkovića nezavisnog novinara iz Bele Crkve kako su ga hapsili, tukli i kidnapovali. Ovakvih primera ima još, nažalost danas u Srbiji sve ostalo može da se zna, samo istina ne može. 

Ko god pokuša da govori istinu bude CENZURISAN I ZATVARAN! 

OVO JE VUČIĆEVA SRBIJA DANAS, MRAK I CENZURA, DIKTATURA!! 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама