Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Stefanovićeva policija poluosvešćenu devojku tukla i vukla po podu

Nebojša Stefanović ministar policije koji u dva obraćana laže narod Srbije da nije bilo kontakta policije sa narodom, kao da nije bilo prekomerne upotrebe sile.

Obzirom da Srbijom vladaju lažni doktori sa lažnim diplomama, Jutke za butke, koji se kunu u poštenje pred malim ekranima televizije pod njihovom kontrolom, a pritom lažu svoj sopstven narod i nazivaju druge nasilnicima, siledžijama pa čak pominju da ti nasilnici siluju i tuku žene.

Pored toga što Stefanović laže sopstven narod, on naređuje policiji da tuku devojku u poluosvešćenom stanju i da je na najgrublji način razvalače po podu.

Radi se o devojci Sari Žigić iz pokreta Gerila, kojoj je pripala muka od straha od prekomerne upotrebe sile Stefanovićevih 10% policijaca siledžija kojima je naređeneno da tuku i razvlače čak i žene. Nakon što je Sara zadibila više udaraca od policije po telu od bolova se savila gde joj je pripala muka u polusvesnom stanju dva policajca su je vukla po podu što će te videti u snimku na kraju.

Putem naših izvora informacija proverili smo ko je Sara Žigić i dali ima neki dosije. Za ne poverovati dosije Sare Žigić je cist kao suza. Devojka samo voli svoju Srbiju, ne želi da ide u drugu zemlju da radi kao njena generacija da bi preživila, nego želi da radi u svojoj zemlji i da rađa decu u Srbiji. Tako je sinoć krenula da izrazi svoju ustavno zagarantovano pravo protestom, gde je kao i mnogi ušla nakon lidera opozicije da obrani pravo da se istina čuje u RTS. Nikog nije provocirala čak prema našim saznanjima devojka mirnog tenperamnta, povučena, kulturna, visoko obrazovana, da bi postala žtva brebijanja razjarenih Stefanovićevih policajaca i razvlačena poluosvešćena po podu.

Zar je ovo gospodine ministre cena vlasti da terate policiju da tuče žene i razvlači ih po podu? Kako bi se vi zadržali na vlasti i kako bi se preko oca bogatili prodajom oružija što smo videli čitajući medije koje vi ne kontrolišete. Zar Sara mlada devojka polosvešćena treba da bude razvlačena da bi se vi bogatili? Da li planirate i našu decu ovako da razvlačite, to jest onu koju niste proterali trbuhom za hlebom? Dok vam policija tuče žene i razvlači po podu, dotle vam narko klanovi slobodno šetaju radeći za vašu vlast i trujući našu decu. Dokle više dr. Ministre Stefanoviću??

 

3 thoughts on “Stefanovićeva policija poluosvešćenu devojku tukla i vukla po podu

  1. KOME SE ONA PLEZI I KOGA ONA PRAVI BUDALOM. JA BI JE JEBO NEBI JE TUKO. KOGA ONA ISMEVA, ONA I KRETEN DO NJE ZASLUŽILI SU KARANJE. A STOJIM IZA SVOJIH REČI EVO VAM I MOJ BROJ TELEFONA 0631874017

  2. KOME SE ONA PLEZI I KOGA ONA PRAVI BUDALOM. JA BI JE JEBO NEBI JE TUKO. KOGA ONA ISMEVA, ONA I KRETEN DO NJE ZASLUŽILI SU KARANJE. A STOJIM IZA SVOJIH REČI EVO VAM I MOJ BROJ TELEFONA 0631874017 NEMOJTE OBMANJIVATI NAROD VEĆ PRIKAŽITE OVAJ MOJ KOMENTAR A NE SAMO ONE KOMENTARE KOJI VAM ODGOVARAJU

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама