Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

ТРАГЕДИЈА: Припадник Министарства унутрашњих послова Б.Ж.  (1980) из Крагујевца јуче је у раним јутарњим сатима , на радном месту, у згради министарства  из ватреног оружја себи одузео живот.

Email

pistolj

Припадник Министарства унутрашњих послова Б.Ж.  (1980) из Крагујевца јуче је у раним јутарњим сатима , на радном месту, у згради министарства  из ватреног оружја себи одузео живот.
Разлог за ово самоубиство за сад није познат.
Поводом овог случаја огласио се Глишо Видовић, председник Синдиката полиције Слога.
 
 
ТОТАЛНИ МЕДИЈСКИ МРАК !!!
„Колико живимо у затвореном и контролисаном систему говори чињеница која указује на веома трагичан догађај који се десио у Палати Србије (СИВ I ) на Новом Београду.
Да ли треба да се чудимо што се Министарство није огасило поводом овог трагичног догађаја као и  то да медији нису писали о овоме ?
Зашто ћуте синдикати у Министарству унутрашњих послова ? Да ли је припадник полиције постао само један безличан број на излизаној значки или је нешто друго по среди? Закључите сами !“- Рекао је Глишо Видовић.
Суицид и покушај самоубиства међу запосленима у МУП-у постаје све чешћа појава. Према статистикама, сваке године око десет припадника полиције подигне руку на себе, а током прошле деценије то је учинило више од 130 њих.
Учестали суициди међу припадницима МУП-а резултат, с једне стране, нагомиланог стреса, а са друге стране лоше или никакве селекције кадрова, околности где су стално животно угрожени, породични проблеми, недовољно плаћен посао који обављају, породични проблеми, насиље које трпе  у породици и ван породице… разлози су за овакву донесену одлуку.

One thought on “ТРАГЕДИЈА: Припадник Министарства унутрашњих послова Б.Ж.  (1980) из Крагујевца јуче је у раним јутарњим сатима , на радном месту, у згради министарства  из ватреног оружја себи одузео живот.

  1. Mnogi u toj policiji ne rade pošteno. Na par stotina metara od nove zgrade Bie u istoj ulici cveta prostitucija. Kada dajete izjavu u policiji oni je vešto filtriraju kako bi zaštitili svoje. Najjači narkodileri čuče skoro pored svake škole a kada piju piće sa policajcima kragujevačkim nikada nisam video da policajac vadi pare da plati račun.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама