Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Unuk batinaš, narodnog poslanika srpske napredne stranke Živana Đurišića tuče policiju

Nagrada za prebijanog policajca, zaposlenje na carinu odmah po izlaska iz policiskog zadržavanja.
Narodni poslanik skuštine Srbije u drugom sazivu, Živan Đurišić koji je ujedno predesdnik opštinskog odbora srpske napredne stranke u Velikoj Plani, a samim tim je postavio čoveka za predsednika opštine koga je u fotelju predsednika opštine doveo iz baštovane ili kako građani Velike plane pričaju iz plastenika, zatim isti narodni poslanik bivši razrešeni sudija o kom piše knjiga „korunpirane sudije“ na mesto javnog tužioca postvlja dugogodišnju prijateljicu i saradnika Slavicu Ivanović, na mesto načelnika policiske stanice Velika Plana ostavlja već postavljenog dugodišnjeg partiskog prijatelja iz SPS Boru Ivanovića, na ključna mesta postavlja svoje ljude, kriminalce stavlja pod zaštitu i uvodi ih u poslove javnih nabavki.
Interesntna stvar jeste oko postavljenje osnovnog javnog tužioca Slavice Ivanonović koja je već trebala da ode u penziju, prošle godine je dobila mandat od 6 godina, što znači da će biti javni tužioc do skoro 70 godina života. Obrazloženje Đurišićevo centrali stranke za Slavicino postavljnje da nemaju drugu osobu od poverenja, (Đurišiću je više ne verna na očogled cele situacije i prema izjavama meštana Velike Plane, pogotovo u progonu političkih ne istomišljenika)ostali zamenici javnog tužioca ili su neiskusni ili većina sarađujuje sa opozicijom. Tako da je predlog za javnog tužioca prošao od strane Đurišiću.
Đurišić ima sina i ćerku i tri unuka. Unuci od sina su mu preuzeli mafije u Velikoj Plani i šire, bave se svim kriminalnim radnjama pored svega toga su nasilnici, još iz srednje škole tačnije od dolaska Đurišića na vlast. Tako se desi da često nekog prebiju na ulici, čak i ne dužne građane Velike Plane, prebiju na primer taksistu koji je hteo da im naplati uslugu prevoza ili dečka od devojke zato što se njima sviđa ta devojka.
Sva njihova zla dela Đurišić je zataškavao preko policije i tužilaštva, oštećenima je prećeno i namirivani su sitnim novcem da ćute, a postupci protiv unuka su zataškavani.
Unuci predvode mafuju, tako se desilo pre 20 dana da su prvo u jednom kafe baru prvo prebili jednod političkog ne istomišljenika, a zatim na poziv policije koja je došla da interveniše jedan unuk je prebio policajca gde mu je naneo lakše telesne povrede, naknadno je intervisala policija sa pojačanjem gde je tom prilikom uhapšen unuk od poslanika Đurišića.
Unuku je određeno 48 sati policisko zadržavanje, a nakon toga pušten sa nagodbom kućnog zatvora od 6 meseci, stim što je po izlasku iz pritvora unuk odmah zaposlen na carini u Velikoj Plani kao carinik.
Prema našim saznanjima direktor carine nije hteo da zaposli Đurišićevog unuka iz raloga što zaposlenje carinika zahteva i čist dosije, ali je direktora prema našem saznanju pozvao brat siniše Malog i rekao direktoru “ zapošljavaj i ćuti, da ne letiš sa tog mesta“
Nakon prebijanje policajca na dužnosti od strane unuka od Đurišića, Đurišiću i njegovom sinu je oduzeto oružije, ali oni i dalje idu u lov tuđim oružijem prema izjavama meštana Velike Plane inače od dolaska Đurišića na vlast u Velikoj Plani sem kriminala koji je procvetao, gde narko dileri malte ne javno rade, ništa se drugo spektakularno ne dešava, državni organi tužilatvo, policija i ostali se koriste za obračunavanje sa političkim ne istomišljenicima po nalogu Đurišića, prijave protiv unuka od Đurišića ili završavaju u fijoku ili nekim ne značajnim nagodbama.
UNUCI I DALJE BATINAJU GRAĐANE, GRAĐANI NAPUŠTAJU LOKALE KADA UNUCI UĐU U NEKI LOKAL, JEDNOSTAVNO ZA OVE MOMKE NEMA ZAKONA!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама