Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

ВЛАДИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ: АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА – ЛЕГЛО АНТИПОРОДИЧНЕ

Email

vlada-vojvodine-vece-izvrsno-rtv-aleksandar-korom-jpg_660x330 (1)

У Великој сали Скупштине Аутономне покрајине Војводине одржана је 25. јуна 2018. Јавна расправа о нацрту закона о родној равноправности. На њој су говорили су и неки мушкарци, али махом протоколарно и куртоазно: Иштван Пастор, председник Скупштине АПВ, Ђорђе Миличевић, потпредседник Покрајинске владе и Срђан Кружевић, заменик градоначелника Града Новог Сада. Они су само дали „благослов” за феминистичку литургију.

Праве „омилитичарке” биле су радикалне феминисткиње: Стана Божовић, Миа Страјин, Диана Миловић, Мирјана Васић, Нина Митић, Биљана Стојковић, Светлана Селаковић и Марина Благојевић Хјусон. Дакле, идеологија „родне равноправности” није ништа друго него шифровано име за идеологију радикалног феминизма, а закон о родној равноправности није ништа друго него закон о фаворизацији жена.

Ове жене су на челу неког државног феминистичког тела:

1) Сектора за антидискриминациону политику и унапређење родне равноправности Министрства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије
2) Савета за родну равноправност Аутономне покрајине Војводине
3) Женске парламентарне мреже Аутономне покрајине Војводине
4) Секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова Аутономне покрајине Војводине
5) Завода за равноправност полова Аутономне покрајине Војводине
6) Комисије за родну равноправност Града Новог Сада

Овим изричито феминистичким државним телима може се придружити Институт за криминолошка и социолошка истраживања, на којем ради „национална експерткиња за родну равноправност” Марина Благојевић Хјусон, која је, наравно, подржала предложени закон о родној равноправности, тј. дискриминацији мушкараца.

Да закључим. Мислим да је Нови Сад најфеминистичкији град на планети. У њему делује пет државних феминистичких установа, а и много феминистичких НВО. Наравно да су последице тога на брак и породицу катастрофалне. Неожењених Новосађана и неудатих Новосађански има на десетине хиљада, а биће их још више, јер организованог отпора феми-лудилу нема.

One thought on “ВЛАДИСЛАВ ЂОРЂЕВИЋ: АУТОНОМНА ПОКРАЈИНА ВОЈВОДИНА – ЛЕГЛО АНТИПОРОДИЧНЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама