Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Vučić idemo na vandredne parlametarne izbore u Martu, trunak nade za Kosovo.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić okupio je sinoć vrh SNS i rekao da je spreman da odmah posle izbora u Lučanima donese odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora. On je dao nalog svim stranačkim organizacijama da se pripreme na tu mogućnost.

Većina prisutnih je, kako saznajemo, podržala mogućnost raspisivanja izbora i očekuje se da konačna odluka bude doneta sledeće nedelje.

Vučić je, kako nezvanično saznajemo, vrhu SNS tom prilikom rekao da “neće da trpi pritiske i ucene sa ulice, a posebno ne u trenutku kada razapinju srpski narod’ na KiM”, kao i da je “sit prevaranata i najgorih lopova koji bi da vrate zemlju u 2000-te i još jedanput razore sve što je mukom sazidano”.

Ovo je samo priča Aleksandra Vučića pošto je sam video koliko je naroda bilo pristno u Subotu na protestu. Pokušavaj da spinuje svojim medijima i zbuni građane Srbije, kako je na protestu bilo malo prisutnih građana nije mu dalo rezeltuta, kako bi sačuvao svoje mesto predsednika Srbije, jedini spas mu je u novim parlamentarnim izborima, možada i lokalnim saznajemo iz bliskih izvora vrha srpske napredne stranke. 

Ovakvim potezom Aleksandra Vučića ostaje nada da Kosovo ostane sastvani deo teritorije Srbije, jer neće imati legitimet predavanja Kosova, kao i priznvanja nezavisnosnosti. 

Obzirom da sada Aleksandar Vučić želi da čisti svoje redove iz raloga što mu ovi sadašnji saradnici ne daju više rezultate, već izazjavaju revolt kod naroda, postavlja se pitanje održanja jedinstva u samoj srpskoj naprednoj stranci. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама