Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

Zločinački čin, opština Velika Plana oduzela pravo ocu bez sudskog rešenja samo što je protiv ove vlasti

Danas u Srbiji opšte je poznato da se u 95% slučajeva dete otuđuje od oca, do sada su to radili centri za socijalni rad i sudovi, sada su počele i opštine. Tako opština Velika Plana ili čelnici opštine već godinama se bore protiv ne istimišljenika Dejan Neškovića iz Velike Plane koji iznosi njihove mahinacije i krađu narodnih para.

Protiv Neškovića se aktuela vlast borila i demnstrirala silu preko državih organa na više načina, od bespravno oduzimanja PIB u svom preduzeću do bespravne seče vode u sred leta na +40 temperaturi, ostavljajući celu porodicu bez kapi vode.

Nešković ih je za sve ovo preko sudova dobio da su to bespravno radili, kada su uvideli da im to baš nije rešenje da Nešković samo time stiče veću popularnost, krajem 2017 godine saznavši da se Neškovićeva sada bivša supruga upustila se u ljubavnu vezu sa nakodilerom Arsićem,inače jednog od glavnih dilera u Velikoj Plani, koga čuva policija, tužilštvo i vlast u Velikoj Plani, gde pored više prijava policiji ista policija nikada nije izvršila pretres pomenutog Arsića, čak je bilo i prijave kada je preuzimao narkotike veće količine ali policija na pitanje baš ovog Srpskog narodnog infa na informacije o javnom značaju da li je postupila po toj prijavi, Policiska uprava Smederevo je odbila da pruži tu informaciju od javnog značaja štiteći interese narko dilera Arsića kome baš policija omugućava da trguje narkoticima jer ga podržava aktuelna vlast u Velikoj Plani što nije jedini primer kriminalaca koji vode ili se štite od vlasti iz Velike Plane preko policije i tužilaštva o čemu baš Nešković javno piše.

Kako su vlasti štitile narko dilera Arsića sa njim su naprtavili  sporozum da nagovori Neškovićevu suprugu da napusti Neškovića, gde mu u tome pomažu zaposleni gde je supruga radila na autoputu,  a za uzvrat opština bi organizovala u motelu bankete i sve ostale proslave što se na kraju i dogodilo.

Nakon što su nagovorili Neškovićevu suprugu da napusti Neškovića, nagovorili su je da sarađuje sa vlastima, vlasti su napravile plan da ona nakon razvoda prijavljuje Neškovića policiji kako bi PS Velika Plana i tužilaštvo mu određivali mere zaštite za nasilja u porodici, a oni  bi predstavili narodu kako je Nešković nasilnik, to im nije pošlo za rukom jer svaku meru izrečenu je sud ukinuo, tako da samo za dva meseca je bilo četiri izrečene mere koju je sud ukinuo sa jasnim obrazloženjem da nije postojao element nasilja u porodici. Nakon toga Nešković podnosi krivičnu prijavu za lažno prijavljivanje ali osnovno javno tužilaštvo u Velikoj Plani odbacuju tu krivičnu prijavu obrazložeći je da je bivša supruga prijavljivala događaj ne nasilja u porodici ali su po nalogu OJT i PS Velika Plana izricane mere zabrane komuciranja i kontaktiranja prilaženja žrtvi bivšoj supruzi baš toj koja je prijavljivala događaj po rečima tužilaštva gde nakog toga sud te mere ukidao.

Isto tužilaštvo izvlačeći dokaze iz predmeta oslobodilo je krivice majku deteta zbog nasilja nad detetom i to fizičkim gde je majka tukla dete invalida,  što je dete izjavilo u centru za socijalni rad zašta postoji službena beleška.

Nakon tog progona obzirom da iz braka imaju maloletno dete slepo ali mentalno očuvano sa visokim prosekom intiligencije, odličnim učenikom, pobednikom na raznih republičkih takmičenja, obzirom da je do trećeg razreda pohađalo dete specijalnu školu za slepe i slabovide, preporuku učiteljice koja ga učila da ga roditelji prebace u redivnu školu jer dete uči po IOP1 po redovnom planu i programu, jer je škola promenila namenu pa sada uvažava decu ometenu u razvoju, tako da tamo više nije bilo dobro da M,N nastavi školovanje. Dok su još bili u zejednici plan je bio da maloletnog M.N nakon završenog trećeg razreda prebace u redovnu školu prema mestu prebivališta zakon o obrazovanju i nalaže, kao i povelja ujedinjenih nacija čija je Srbija potpisnik.

Nakon razvoda majka maloletnog M.N menja mišljenje i želi da ostavi dete u istu školu iz razloga što je već ušla u drugu ljubavnu vezu i dete bi joj stvaralo opterećenje da ga odvodi i dovodi u redovnoj školi, sud u međuvremenu donosi rešenje o zajedničkom staranju o detetu i ravnopravnom kontaktiranju i viđanju. Otac Nešković pravi dogovor sa školom Nadežda Petrivć prema ,mestu prebivališta deteta gde bi škola kupila softver za nesnetan rad i praćenje nastave maloletnom M.N. Podnosi zahtev opštinskoj interesornoj komisiji da premene odluku i da detetu plaćaju pratioca u školi umesto interneta što bi opštinu jeftinije koštalo, a dete bi išlo sa normalnom decom u školi ne sa ometenom u razvoju gde je maloletni MN poprimio njihove karakteristike oponašanja iz raloga što provodi 5 dana u nedelji 24 h neprestano kako u školi tako u internatskom smeštaju. M.N bi još doprinelo samu socijalizaciju u društvu pohađanjem redovne škole za nesnetan dalji život i rad. Interesorna komisija odbija taj zahtev oca i ostavlja dete u istu školu sa obrazloženjem da majka neda saglasnost da se dete izmesti iz škole koju već pohađa.

Nakon toga otac deteta podnosi zahtev školi, gde mu škola izadaje potvrdu da uvažava decu ometenu u razvoju, a zatim školski tim na zahtev oca testira maloletnog M.N i izaje dedopis da M.N uči po IOP 1  samo u jednom predmetu ima 90% uspešnog savlavađivanja gradiva ostali predmeti 100% dalje otac deteta odvodi dete kod pshiholga gde isti psiholog testira dete i preporučuje osnovnu redovnu školu.

Nakon svega toga otac deteta šalje dopis opštini Velika Plana da više nije zdravo da dete pohađa školu Veljko Ramadanović u Zemunu, sa svim dokazima da prema zakonu treba da ide u školu prema mestu prebališta, i da otac više nije saglasan da dete ide u pomenutu školu.

Opština Velika Plana odgovara na dopis da ni pod kojim uslovima neće da donosi nikakva rešenja o daljem školovanju deteta, bez saglasnosti oba roditelja. Odmah nakon tog dopisa opština donosi jednostrano rešenja da dete nastavi školovanje u četvrtom razredu u istoj školi po zahtevu majke, ako im je bilo dostavljeno rešenje suda da oba roditelja vrše zajedničko pravo staranja o detetu ,ako su tražili mišljenje centra za socijalni rad koji im je napisao da oba roditelja imaju ista prava.

Nakon polaska u školu četvrtog razreda, otac podnosi zahtev školi ko je upisao dete u pomenutu školu bez njegove saglasnosti, 16.09.2018 godine škola u dopisu odgovara da je dete upisano po rešenju opštine, otac izrevoltiran obraća se javnosti putem svog fecebok profila povodom tog slučaja, gde ga 17,09,2018 godine policija hapsi po prijavi predsednika opštine Velika Plana, određuju mu čak i pritvor jer je iznošenjem okolnosti predsednik opštine to svatio kao pretnju, gde je ocu zbog toga oduzeta sva oprema Srpskog narodnog infa, mobilni telefon i kartice mobilnih operatera koji mu nisu vraćene do dana danas, a optužni predlog podignut.

Na zahzev informacijama od javnog značaja opšina je potvrdila da je rešenja donela na zahtev majke, da se istoj isplaćuje novac za putne troškove i ako oba roditelja imaju ista prava. Otac rešenje nikada nije dobio gde su mu uskratili pravni lek žalbu, još uz to promenuli detetu mesto prebivališta, jer bi isto rešenje trebalo da stigne na onog na koga glasi prema mestu prebivališta, gde su sve zakone prekšili jer zakon je jasan promena mesta prebivališta malolatnom licu može se izvršiti samo uz saglasnost oba roditelja. U ovom slučaju opština Velika Plana sve može.

Dok se opšinska vlast obračunava sa političkim neistomišljikom preko jednog deteta invalida štiteći interese jedne nemoralne majke, koja služi vlastima da se obračunavaju sa ocem deteta dotle trpi jedno dete staro 10 godina, otuđeno od primarne porodice živeći bespotrebno u domu što je još gore njegova socijalizacija se narušava.

Lokalne vlasti Velike Plane su prekršile sve porodične zakone, međunarne zakone o zaštiti prava deteta, povelju UN,

Tako da danas ništa čudno više nije da ova vlast krši sve zakone uništava Srbiju, a jedan od primera protivzakonito našu decu odvaja od jednog roditelja čak koristeći svoje položaje gde vrše obračun sa svojim političko neistomišljenicima.

Pitanje glasi; DOKLE ĆE TE DA UNIŠTAVATE DECU I ČASNE RODITELJE, A DA PODRŽAVATE NEMORALNE RODITELJE I MAFIJU KOJA NAM UNIŠTAVA DECU DA BI OSTVARIVALI SVOJE LIČNE INTERESE??

Srbija više nije bezbedna zemlja za roditelje što se da videti iz konkretnog primera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама