Srpski narodni info

www.srpskinarodniinfo.com

APEL ZA POMOĆ- POMOZIMO MALIŠANIMA

Email

pomoć mališanima

Svaki put kada se nećkate da li vam se „jede ovo ili ono“ i da li ste preterali sa kalorijama, setite se da ste privilegovani u odnosu na mnogu decu koja, u ovom trenutku, zavise od nas!

Predsednica UG “ JEDNI ZA DRUGE UVEK TU“, Violeta Cvetković Komotović, iz Kragujevca,  je pozvala na pomoć u vidu hrane i ostale potrepštine.

– Samohrani otac koji boluje od epilepsije, kojeg je supruga napustila, živi sam u trošnoj kući sa troje mališana starosti:  Vanja 5’5 , Leontina 4 i Dejan 2 godine. U kući bez kupatila i vode, bez ogreva, često praznog frižidera, ovi mališani su opet jako vesela deca koja su ovom ocu sve. Bez mogućnosti da radi jer nema ko o njima da brine, često ih na svom biciklu vozi kod njihove bake, njegove mame za jedan topli obrok supice da ih zagreje.

Ovaj otac je vredan i požrtvovan roditelj i sam bi izgradio kupatilo ukoliko bi mu dobri ljudi pomogli sanitarijom. Ocu su najpotrebnija sredstva za higijenu, nameštaj, hrana… Hrane ima  trenutno, za neki period smo uspeli da obezbedimo, ali opet treba dosta toga.

Najviše nam je cilj da mu pomognemo u adaptaciji doma. Finansijsku pomoć možete uplatiti i na žiro račun sa naznakom pomoć porodici SABOLICKI

AIK BANKA 105-3609-66 dinarski i devizni račun 105-004012000941485 .

Primalac UG  „Jedni za druge uvek tu“.

Pomozimo  samohranom ocu, Robert Sabolcki  da izgura sve nedaće koje mu je život naneo.

Robert Sabolcki, tel. 062/1063652

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

%d bloggers like this:
Скочи на траку са алаткама